Khamis, 29 Oktober 2009

dengan roomate

pagi tadi aku dengan roomate pegi fakulti...asalnya memang aku nak tanya kat centre COB pasal borang tamat belajar..imah lak memang nak hantar assingment.. lepas tu dah p center COB, katanya kena amek seminggu slom final exam..lambat lagi la camtu.. imah pulk kecewa sebab sijil dekan dia takde.. terpaksa la tunggu lagi seminggu..
takpe la asal dapat...
pastu kitorang p la bergambar. mula2 kat CAS, pastu sempat gak kat COB.. then kitorang bergambar kat depan canselori...lau aku nih memang gila bergambar gak la...
pantang jumpa camera mesti nak bergambar...hehehe
tak mustahil la gambar aku paling banyak dari tuan punya enset..fatimah...hehehe























Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...