Isnin, 6 Januari 2014

Monkey love aka cinta monyet

Salamunalaik..
mesti korang biasa dgr kan cinta monyet...ala cinta budak2 sekolah...hehe.aku pun x terlepas dgn cinta monyet ni..cuma x ramai y tau cinta monyet aku ni bertahan sampai form 5.. (Kecik2 da ada pakwe..jgn ikut perangai ni)
Namanya...ah x payah tau..tp cik kiwi confirm tau..hehe..nak ckp pakwe bukan..bf pun bukan..skandal pun mcm x kena.. Hmm CM(cinta monyet) je la.. Ok citer bermula ms darjah 5 sekolah agama.. (aku bdk pandai dulu..sekolah agama lompat kelas..keb darjah 4..haha) dlm kelas tu meja bercantum 4.. Aku dgn bestfriend dr djh 1 ddk sama..dpn kami CM aku ngan CM bestfriend aku ni..start bila saling ejek mengejek...lm2 timbul sayang..(euwww).. Haha..
CM aku ni org berpengaruh la dlm sekolah..dan seorg ketua pengawas...bangga la konon kena gossip ngan mamat ni..x bole blah dpt surat dr dia ms djh 6.. Dah la kwn dia y paskan ikut tingkap..aku rs lau surat tu still ada..please muntah ijau plus ketawa guling2.. Haha..
Sampai sekolah men brp kali jumpa tapi sepatah haram x ckp pape..aku pemalu dia pun pemalu... Haha.. Abis SPM putus.. Dpt msj dr dia "get lost"... Kejam sungguh aku rs...hahaha..aku benci sbb xde explanation..
Tp2....tp lepas dkt 10 tahun, tb2 ko muncul balik... Betul2 menggamit kenangan... Dan y kelakarnya ko masih paham mcmmn sikap aku...
Aku single dan ko masih single....Ehem3.. Hahaha
K bye..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...