Sabtu, 28 Januari 2017

Kenduri - Kluang

21 January 2017

Alhamdulillah, hari sabtu 21 jan 2017 selesai majlis kedua belah pihak...

kejap je masa berlalu...
rindu kat mak...
rindu kat acu...
lama dah x balik selangor...

so ms hr sebelom kenduri, aku stay ngan family kat homestay...
seronok sgt...sembang ngan mak, ngan akk2...
spend time walaupun sekejap...
kali ni semua adik beradik ada....alhamdulillah...
so aku malas nak pikir benda y x best y terjadi...(hal family)
nak pikir benda y best je...
lagipun minda kena set positive sentiasa...
insyaAllah aku kuat....

pasal baju....cantik kot...suka sgt...hehe
make up...cantik dr ms kenduri aku...
tapi agak lain jgk jadinya muka aku...huhu
i x suka....siap akk ckp, aku cantik natural...akk aku y ckp ea...hahaha

nah belanja sikit dua keping gambar...hehe



Isnin, 16 Januari 2017

Inai merah

Bismillah...


Hari masa nikah, inai cek merah sgt...
nah ramai betul duk ty aku pakai inai apa...
brand apa, beli kat mana...
alhamdulillah inai tu jadi kaler merah cantik...
padahal sebelum tu disaster kot...

ha..nak citer disebalik inai merah mak ngah tu...
sehari sebelum nikah, banyak kerja nak kena settle...
sampai kakak2 tanya bila nak pakai inai...
makcik pun tanya, tak pakai inai ke...

Hari Bahagia Kami....


                                Before Nikah...

Assalamualaikum...
Lama x update blog kan...sbb bz sgt uruskan majlis... 
Ni pun sempat²kan jgk...hehe

Alhamdulillah tanggal 24/12/2016  dah sah jd isteri kepada En.tunang.. 
Ehem skrg jd En.suami....
Sebelum tu ramai kwn² duk ty debar x...camne perasaan..haha...
aku mcm xde perasaan...sampai la masa En.suami lafaz akad...
ttb satu perasaan masuk...x tau nk gambarkan mcmmn...ttb sebak....
rasa mata masuk habuk....syahdu je perasaan tu....

terima kasih cik kiwi n cik jan dtg teman dr pagi...
hilang nervous bila ada korang tau...
jap, nervous ke? haha
nikah pagi tu aku make-up sendiri...
pandai2 la kan...janji x pucat...
simple its better...
ramai jgk la kwn2, mak2 sedara duk ty mn
aku kenal En.Suami...
haish semua nak tau kan....


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...