Isnin, 12 Oktober 2015

People



Ada dua jenis perangai manusia kat dunia ni yang boleh bikin marah…

Antaranya tak reply msj…

Satu pesen ni alasan sibuk..banyak kerja…
msj sepi takde jawapan…tunggu reply msh tu berjam2 sampai abis 
battery sbb main game…dah tu pulak ckp kita x paham dia…
macammn nk phm, cubala ckp awal2 hari ni sy ada kerja luar, 
ptg ni main bola..tghhri ada assgmnt…
Ini msj dua hari lepas br reply hari ni…
Kes mcm ni kalau nk mintak tolong urgent mmg susah la jwbnya….
pastu bila kita start msj dia tp kita sambil2 tgh buat something, 
then dia boleh ckp sorry sy mengganggu awk kan, awk buatla kerja…
Haish mmg tambah benggang kot….sape yang ganggu sape kan
Mcm kita lak terhegeh2 nak kat dia….
Sampai malas dah nk msj…lantak p la…
Hidup ni roda, awak akan rasa apa y saya rasa skrg ni…

Satu jenis lagi, dia mmg sibuk, tp msj ttp akan dijawap, 
sorry sy tgh buat kerja sekarang….Msj nnt ye…
pastu esok pg2 dia akan reply sorry mlm td sy bz sikit…
minggu ni nak kena audit..…so mmg kita paham la kan…..
tak2…yang dia ni kawan rapat yang special..ada dlm kenangan aku…

Hmm kadang2 terfikir gak…aku ni perangai bdk2 sgt ke…
I’m not attention seekers… but please appreciate when I’m still here…

K bye…


  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...