Selasa, 14 April 2015

Melupakan seseorang




1 –  Barang2 pemberian dia xyah simpan, sedekahkan atau bagi la kat sape2..lagi sadis p buang je..

2 -  jgn p tempat yang biasa korang date dulu…jalan y korang selalu lalu kalau boleh elak je dari korang terimbau2..

3 – no hp dia, no tel rumah buang je, x yah simpan…nt gatal je tgn korang nk whatsapp la msj la…

4 -  FB ke instagram ke remove je dia dr friendlist…kalau x mesti terpampang je kat wall kita kalau tetiba sidia update benda baru, lepas tu gatal la tgn ko klik tgk, pastu merana sendiri…

5- Lagu2 jiwang xyah la layan, nanti dok terbawak2 kekecewaan tu kedalam mimpi…

6 – Cipta kebahagian sendiri, cari hobi baru, alih perhatian pada benda y boleh hilangkan ingatan kita pada dia…

7 – Last kembalilah kepada Allah…time bercinta dulu selalu lupakan Allah, time dah kecewa ni la ngadu la puas2 kat Allah, xkan la time kecewa pun nak lupakan Allah jgk..Quran bykkan baca...


* tapi aku ni dari no.1 sampai no 5 tu aku x wat…pandai ckp kan tapi x buat… hati kental beb…padan muka aku…kahkahkah


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...