Isnin, 27 Oktober 2014

perhh - ini trademark hang...



Nak cerita..

Aku ada la sorang kawan ni..
Masa belaja kat uum dulu…
Kecik2 ja orangnya…
comel baq hang…
Tapi serius org y kecik2 ni awet muda..
Muka baby face…
Lagi2 kalau lelaki…

Dia ada blog…dulu mmg follow dia lah..
Tapi ntah sbb apa, dia ttp blog tuh…
Frust jgk la…
Sbb aku pembaca setia jgk kot…
Facebook pun dia dah x active…
Mmg menyepikan diri betul la…
Ttb akhir tahun lepas kot dia muncul kembali…
Dia dah buat blog baru…
Siap wat jemputan khas lagi suh tgk blog dia..
Marathon la aku nak baca satu2 entri dia…
Dan x bestnya langsung xleh komen…
Hahaha..Lan, hang mmg kejam…

Awat ttb aku tercerita pasal dia…
Ha..sbb p belek album kat kg…
Banyak gambar dgn dia…
Masa last sem ktrg berjalan kat kedah…

Rindu kedah, rindu uum…
Rindu prof zul,
Rindu geng2 SDG... 
Rindu kat hang…
Hahaha..

tapi y buat aku annoying bila view blog hang akan ada satu column 
" satu org jamaica tgh layan blog gua"
 -_-"

p/s : laptop lepas format hilang teruih gambar2 dulu...waaaaa..nasib dah cuci..



2 ulasan:

  1. **hik3.....post nih Nora suka! Nora kasi berbelas bintang-bintang lemon....hik3!

    BalasPadam
    Balasan
    1. mcm biskut la hang nih...kejap ada kejap xdak...haha

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...