Isnin, 13 Januari 2014

Teluk Batik...


Assalamualaikum...

Smlm hari ahad kami jalan2 p teluk batik..perak.. perjalanan dr rumah sejam setengah je.. mmg xde plan pun nak p sbnrnya...akak balik ttb ajak p sbb nak bwk imani mandi laut... bertolak pg pukul 8..tp pg2 pukul 4 aku dgr mak dah bangun...masak2...aku still lena + mamai...sedar terus duduk tp mata still pejam...imani pun dah bangun...y comelnya dia p depan aku kejut..."andak angun"... hehe..ssh betul nak celik mata pepagi apatah lagi dgn suasana y sejuk2...last2 bangun jgk...malu ngan dak kecik....hee..bangun lipat conforter pastu p berus gigi then amik kain y banyak x berlipat duduk atas tilam balik...ajak imani lipat kain...imani bukan nak tolong main2 ada la...suka dgr keletah dia...pot pet pot pet mulut non stop talking... layankan je la...
sampai teluk batik dlm pukul 10....diorang p mandi aku just duk tepi...tp kali ni air ni x berapa bersih...macam ada karat...mak ty kat orang y bwk bot tu..dia ckp kt tgh laut tu ada kilang besi...patutla air dia x berapa bersih...yang pasti aku x suka mandi laut...so just duduk dpn khemah menikmati angin laut y damai...layan feeling...syok apa...nasib xde buah kelapa gugur.... then dlm pukul 12 kami bertolak balik...alhamdulillah...spend time with family di hujung minggu...

Sebelum ni ade post ttg imani ni...tajuk Hannah Imani ...


 
Hannah imani


 

2 ulasan:

  1. nice pict! kalau aku gi teluk batik tu, aku akan update status kat facebook camni: 'teluk batik untuk kali yang ke-150'

    BalasPadam
    Balasan
    1. teluk batik paling dekat kan....air nya da x best...

      Padam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...