Sabtu, 21 September 2013

Ianya bermula sebagai hobi..



Assalamualaikum…
Ceria2 selalu…InsyaAllah….Alhamdulillah masih diberi kesempatan utk bernafas lagi hari ni….Sbnrnya sabtu minggu lepas 14/09/13 sy kena jd photographer tuk majlis kahwin sepupu…sbnrnya xde la pandai sgt…tekan2 je…Alhamdulillah Allah kurniakan kretiviti ni dlm diri…tapi rasanya banyak y perlu belajar…ianya bermula sebagai hobi saje…bila orang ty mn sy belajar tangkap gambar…jwpnnya x belajar kat mana2 pun..Cuma tgk hasil kerja seseorang dan ada inspirasi disitu… sebelum ni jd photog majlis bertunang sepupu…majlis sepupu je kan…bila pulak time sy ni… 
Ok ni sy share sikit gambar ms majlis kenduri sepupu tadi…tahniahhh my cousin hidayah dan syafiq... :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...