Sabtu, 16 Jun 2012

tak suka coklat~~




coklat...ergh sebut pun sy da rasa something kat tekak...yup sy mengaku sy x suka coklat...perempuan y x suka coklat...pelik kan...bagi sy x pelik la...hehe..ye kot..dan bila type kat encik google pasal x suka coklat y keluar sume pasal y suka coklat... Suka coklat tak? - iT's mY LifE.., Catatan Asmidar: Suka Coklat Tak ?
! MemOrY N Mel0dy !: Contest Aku Suka Makan Coklat!!   smpi ade contest suka mkn coklat..ade x contest sy x suka mkn coklat...hehe...
sy nk cri sape lg y seangkatan ngan sy y x suka coklat...tp xde pula.. klu org len bole terliur tgk coklat sy xde perasaan pon..hehe..rsnya la kan dulu bole je lagi mkn coklat nih...tp x la seteruk skrg...dulu org pelik tgk sy mkn coklat mesti x abes..mesti soletip balik simpan... cloud9 y kecik tu pun mengambil masa beberapa hari tuk abes... (erm cloud9 tu coklat ke?)...dulu penah dpt colat bar yang besar punya...tp sy x suka coklat, simpan dlm laci...last2 bg kat roomate...hehe..dr pada simpan x mkn baik bg org y mkn kan...sy simpan kertas pembalut dia cukupla..hehe...wat kenangan dia pnh bg coklat...tp x lm pun simpan..hehe..tp aiskrim nk coklat je...hahaha..akk tmpt keje ckp sy pelik..gula2 sy x mkn, kek pun x brape nk mkn, coklat pun x mkn..jeli pon sy x mkn...mcm kak ipar ckp lain la klu bg kat sy soto ke, mee kari ke..ha tu sy suka... n sy suka sgt mkn kacang...apa2 kacang la... 
coklat!! oh jauhkan diri dr sy!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...