Sabtu, 18 Februari 2012

hannah imani


alhamdulillah tanggal 18hb februari lahir la puteri sulung kakak keduaku...tp caesarian..sian kakak...lama jgk kami tunggu..mak ngan abg ipar dr pagi..kami dtg ptg kul 3..akk selamat bersalin pukul 4lebih..pastu ms aku,mak,acu ngan adik tgk akk, dia terbaring xde bantal..peha dia menggeletar..katanya kesan ubat...kemudian baby masuk..Ya Allah kecilnya dia...2.4 kg..bayangkan..dan matanya terbuka..tangisannya sgt sayu...tambah bila neneknya berkata, x sempat arwah atuk nak tgk...tp mlm tu akk survive sendiri..mak xleh masuk dan suami sendiri pun xleh temankan istreri..bukan ke patut suami ada bg sokongan moral..aku agak terkilan kat situ dengan pengurusan hospital...kami hanya berserah pd Allah..esoknya bila kami melawat keadaan akk agak stress..yela cuba bayangkan...baby asyik nangis...dia xleh bergerak...xde sapa bantu...nurse pun kena panggil br dia dtg...sian sgt2...tp alhamdulillah akk kt hospital x lama....dan baby perempuan tu akk n abg ipar sepakat bg nama hannah imani binti mohd nazim... imani...semoga imani jd anak yang solehah ye...syg mucuk dr andak... 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...